Turnkamp Eksel – Dag 5

Sabine, nu overdrijf je wat! Puffen en zweten, dat onthouden we van deze dag. Bijna alle groepen besloten om vuile spelen en waterspelletjes te doen om de hitte te overleven.

Jongens 2 heeft hun coole kamp in het frisse bos een upgrade gegeven. ’s Avonds werd er ingenieus gebouwd met K’nex en zand.

Meisjes 3 knutselde er op los. Versierde potjes voor kaarsjes, dromenvangers en armbandjes werden met veel creativiteit en enthousiasme gemaakt. Later op de dag deden de meiden een yogasessie om wat tot rust te komen.

Onze oudste boys hadden nog een klein hongerke, dus maakten ze zelf nog wat overheerlijke pizza’s. Meisjes 4 streed tegen elkaar in duo’s. Een overzichtje van de opdrachten: citroenen werden in zijn geheel opgegeten, zoveel mogelijk nic-nacjes in de mond steken, water pingpong…

Morgen worden we, naar jaarlijkse gewoonte, gewekt met de Brabançonne, live gezongen door kookies Liesje en Joke. Hopelijk springen alle kinderen dan vrolijk en uitgeslapen met hun tricolore outfit uit hun tent.

Morgen staat de leidingswissel, een heerlijke barbecue en een spetterende fuif op het programma.