Kleuterkamp Wezemaal – Vicky Violet & Indy Indigo

Om 8u kwamen de eerste kleuters van de trap, klaar voor een nieuwe leuke dag. Na een stevig ontbijt met cornflakes trokken we naar de turnzaal. Zoals altijd deed iedereen zijn uiterste best!

Vandaag heeft het regenboogmannetje de hulp van de kids weer ingeroepen. Vicky Violet en Indy Indigo zaten gevangen, dus om de bewakers af te leiden moesten de kleuters de kampdans brengen. Op de tonen van de ‘Alle kleuren van de regenboog’ werden de beentjes losgeschud. Het danstalent (vooral van de jongens ;-)) zorgden dat de twee kleuren konden ontsnappen. Oef! Zijn jullie klaar voor een prachtoptreden morgen?

Iedereen laarzen en regenjas aan? Check! Klaar voor een tocht naar het bos. Gelukkig konden we de weg zoeken aan de hand van ballonnen in alle kleuren van de regenboog. Staf vond ze allemaal en toonde de weg als een echte leider. Vooral Lena, Fien en Bette waren heel erg goed in het kleurenbosspel. Er werden kampen gebouwd in vijf groepen en met een tikspel moesten er zoveel mogelijk papiertjes in de juiste kleur verzameld worden. Team blauw, Iljo, Flinn, Louise, Charlotte en Michiel, kreeg de medaille. Mattijs vond een ‘regenboogworm’ en Renske durfde er zelfs een knoop in te leggen. Dat vonden de juffen toch maar vies hoor!

Frisgewassen na een lekker warme douche werden er weer stapels pannenkoeken naar binnen gespeeld. Gus bleef wel niet lang proper na het tekenen op het krijtbord. Ook de postbode kwam langs! Iedereen was heel erg blij met hun brief, maar echt tijd om jullie te missen hebben ze niet.

De laatste nacht werd goed ingezet. Al snel vielen de oogjes toe na het verhaaltje. Morgen gaan we nog op zoek naar de laatste twee kleuren! Vanaf 17u zijn jullie welkom om jullie kapoenen weer op te halen.

Jabbe-dabbe-doe, slaapzak toe! Bekijk de belevenissen van vandaag in onze fotoreeks.