Kleuterkamp Wezemaal – Blauwe Blaze en Oranje Origi

De laatste dag op kleuterkamp begon goed, de kleuters aten allemaal veel boterhammetjes en appelsientjes. Klaar voor een stevige turnles! Het was eindelijk mooi weer, dus konden ze fijn spelen op de speelplaats van de school. De jongens voetbalden met meester Hannes en de meisjes maakten prachtige tekeningen met stoepkrijt. Maud en Fien toonden hun behendigheid op het hinkelparcours en speelden ook een spelletje Twister, met de slappe lach als gevolg.

‘s Middags hadden de kookies heerlijke macaroni klaar gemaakt. Die werd snel naar binnen gespeeld! De jongste pagadders waren erg moe en deden tijdens de siësta een dutje. Oliver, Bas en Gus lagen zelfs heerlijk te snurken toen het Regenboogmannetje hen terug kwam wekken. De kleuters beleefden nog een leuke namiddag met leuke spelletjes. Daarna zongen ze het liedje ‘Alle kleuren van de regenboog’, helemaal alleen. Omdat het zo mooi klonk, kwamen Oranje Origi en Blauwe Blaze tevoorschijn. Wat was het Regenboogmannetje blij! Hij kon alle kleuren weer zien! Ook de Eenhoorn was dolgelukkig. Hij zag niet meer alleen grijs, maar ook rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet, alle kleuren van de regenboog!

Hopelijk hebben jullie kleuters er even hard van genoten als wij!

 

Zaterdag 29 augustus van 14 – 16 uur zijn jullie allemaal welkom op de startdag. In de zaal zal een leuk parcours voor de kleuters staan en in de bar zullen de verloren voorwerpen van het kamp liggen.

Zaterdag 5 september gaan de eerste kleuterlessen weer van start.

Tot dan!