Kleuterkamp Wezemaal: dag 4 (zondag 23 augustus 2020)

De laatste ochtend begon en Kato stond voor de 3de keer klaar met haar pet. Vandaag stonden er frosties op het menu als ontbijt. Voor het laatste stuk van de wereldreis gingen we naar Afrika. Hier hadden de kamelen water nodig en moesten ze de slangen ontwijken om tot het water te raken! Ze hebben hun parcourskunsten laten zien tijdens de tocht en op het einde moesten ze de pittenzakjes door de hoepel gooien. Ella was een krak in het mikken door de hoepel.

Toen was het tijd voor de macaroni met kaas en hesp! Hier is gretig van gegeten, Bonnie vond het zo lekker dat ze wel 3 volle kommetjes at! Nu was het tijd om de wereld rond te gaan. Ze moesten op elk continent iets doen om een volle wereldkaart te krijgen. In Zuid-Amerika was het een dansfestijn, Mille leefde zich hier helemaal uit. Ze maakten hoedjes en versierden deze in Eurazië, Stan W. had de kleurrijkste van allemaal!

Na de wereld rond te reizen was het tijd om zich te transformeren naar prinsessen, ninja’s, superhelden … helemaal klaar voor de mama’s en papa’s! Na een blij weerzien was het tijd om huiswaarts te keren.

Bedankt iedereen voor het leuke kamp, we zien graag iedereen terug volgend jaar!

Foto’s vinden jullie via deze link.