Kleuterkamp Wezemaal: dag 3 (zaterdag 22 augustus 2020)

Om half 9 was er nog geen beweging op de kampplaats. Goed uitgerust en met veel enthousiasme begonnen ze aan de dag. Deze keer gingen we turnen in Azië. Tijdens deze yogales leerden ze mediteren, de zonnegroet, bewust worden van hun lichaam… wat een leerrijke ervaring! Zoff en Sep blonken uit in de partneryoga. Helemaal zen begonnen ze aan hun maaltijd met een Aziatische toets: kip, rijst, currysaus en appelmoes.

Samen met Bijou, Brenda en de herder begonnen ze aan hun zware tocht over het Himalayagebergte, door de rivier, langs de lokale bewoners, op zoek naar de schat. Auke en Yasmine namen het initiatief en liepen voorop richting bos. Eens aangekomen vonden ze de schat, maar er hing gevaar boven hun hoofd. Toen begon het te regenen en beschermde de leiding de kinderen door rond hun te gaan staan en de regen op te vangen. Om de sfeer erin te houden zongen ze liedjes. Na de regenbui opende ze de schat, daarin staken koekjes en drankjes. Finn wou de leiding om de tuin leiden voor een extra koekje.

Eenmaal terug op de kampplaats was het tijd voor een verfrissing. Hierna werden ze beloond met lekkere pannenkoeken, chocomelk en brieven van thuis. Maud en Moon waren zo blij dat ze liedjes van K3 zongen. Terwijl Felix en Stan R. een kamp waren aan het bouwen, zorgde Karsten voor stokken en een plaats voor het kampvuur.

Moe en voldaan zochten ze hun bedje op! Morgen genieten we nog van de laatste dag!

Foto’s van deze dag vinden jullie via deze link.