Kleuterkamp Wezemaal: dag 2 (vrijdag 21 augustus 2020)

Om 8 uur ’s ochtends stonden de boterhammen klaar, maar nog geen kindje te zien … Tegen half 9 zagen we de eerste oogjes open gaan en konden de eersten gaan spelen. Gelukkig was het gestopt met regenen. Toen was het tijd om de maagjes te vullen, de bokes vielen goed in de smaak. Na het lekkere ontbijt was het tijd om te turnen in Amerika. Hier leerden ze de Olympische sport ‘estafette’, jongleren… Amina en Jelena waren nog niet moe, ze kwamen nog even meedansen met de kookies.

Na de turnles begonnen de maagjes terug te grommen, tijd voor fishsticks met wortelpuree! Celeste had geluk, het was haar lievelingseten, ze at wel 8 fishsticks. Na een welverdiende siësta begonnen ze aan het knutsel- en kookspel. Gelukkig wist Eline hoe je een appel moest snijden voor de fruitsla en leerden ze dit aan de rest. Ze maakte pastakettingen en Toos was een echte rijgkoninging! Het lukte haar zelfs om een spirelli aan haar ketting te rijgen. Ook Jon liet zijn Japanse vouwkunsten tonen en vouwden voor ons een zwaan.

Na een namiddag druk te koken en te knutselen, stonden de bakke bokes op het menu. Ze aten er wel 200! Hierna was het vrij spel en deden Wolf en Jerome toneeltjes voor de leiding, wat een succes! Ondertussen bouwden Morris en Kasper een ladder in de boom.

Nu tandjes poetsen en het bedje in! Tot morgen!

Via deze link ga je naar de foto’s van dag 2.