Kleuterkamp Wezemaal: dag 1 (donderdag 20 augustus 2020)

Bij aankomst waren de kinderen al heel enthousiast. Het kon allemaal niet snel genoeg gaan, hun bedje opzetten, hun vriendjes zien … Na het installeren en het afscheid vertrokken de kleuters op wereldreis! Een dikke dankjewel aan alle ouders voor het vlotte verloop van de aankomst in deze speciale tijden!

Bijou en Brenda namen de kinderen mee op ontdekkingstocht door Europa, zo zagen we de Eifeltoren, de toren van Pisa en het Atomium. Na de ontdekkingstocht waren ze klaar om te turnen, hier hebben ze kennisgemaakt met de kampdans. Terwijl de ene groep aan het sporten was, hield de rest zich rustig bezig. Jef maakte hier veel tekeningen. Ze hadden hierdoor wat verfrissing nodig dus kregen ze een appeltje tegen de dorst.

Hierna mochten ze even op verkenning gaan op het terrein. Neel had het zo warm dat hij zijn hoofd in een baddeke water stak. Robin en Elte deden ondertussen een hele fotoshoot, wat een modellen hier! Toen was het tijd om spaghetti te eten. Iedereen had wel gigantische honger, Bent at wel 5 borden!  Voor het slapengaan heeft Lotte haar mooie stem nog eens laten horen, een echte zangeres!

Toen was het tijd om te gaan slapen, iedereen ging met een goed gevoel en een volle buik slapen! Slaapwel & tot morgen!

Geniet alvast van de foto’s van dag 1.