Hoe schrijf je in bij onze club?

We hebben sinds kort een nieuwe manier om in te schrijven. Bij elk activiteit kan je doorklikken naar de online inschrijvingsmodule. Belangrijke wijziging voor wie vorig jaar al lid was: je krijgt sinds dit sportjaar géén papieren factuur meer! Je inschrijving wordt ook niet meer jaarlijks automatisch verlengd.

Je hebt bij onze turnkring recht op 2 proeflessen (zonder inschrijvingsverplichting). Pas nadien ben je verplicht om in te schrijven. Schrijf je je in bij turnkring PPW vzw, dan verbind je je ertoe om het volledige lidgeld bij de inschrijving on line te betalen. Terugbetaling is nadien niet mogelijk. Dat lidgeld bestaat uit een ‘algemeen clubbedrag (verzekering en administratie) en een bedrag dat varieert per groep.

Korte toelichting om jezelf of je kinderen in in te schrijven.

Stap 1

Maak zelf een gezinsaccount aan met een zelfgekozen e-mailadres (van het gezinshoofd) en een zelfgekozen paswoord. Zodra je bent ingelogd, kan je kiezen voor ‘toevoegen nieuwe inschrijving’ (groene knop).

Stap 2

Vul de gevraagde gegevens in van de persoon die je wil inschrijven en klik op ‘toevoegen/verder’ om door te gaan.

Stap 3

Selecteer de groep(en) die je wil volgen en klik op ‘inschrijven voor groep’. Je ziet de groep(en) waar je voor bent ingeschreven in de lijst onderaan verschijnen.

Stap 4

Wil je nog een gezinslid inschrijven? Klik dan door naar ‘nog een lid inschrijven’ en volg opnieuw de vorige stappen tot je alle gezinsleden hebt ingeschreven.

Stap 5

Zijn alle leden van je gezin ingeschreven? Klik dan op ‘volgende’ en rond je inschrijving(en) af met de online betaling.

Wat als je boven het gezinsbedrag komt?

Het maximale bedrag per gezin is € 500. Heb je bij het online inschrijven en betalen een hoger bedrag, dan betaal je dit volledig. De turnkring betaalt het verschil terug zodat je jaarlijkse lidgeld voor één en hetzelfde gezin beperkt wordt tot € 500.