Verslag kleuterkamp Wezemaal – donderdag 25 augustus 2022

Na jullie vertrek volgden de kleuters de Professor richting de jungle en was hun jetlag snel verdwenen door de eerste turnles van het kamp. De eerste pasjes van de kampdans werden aangeleerd en de estafettes werden overwonnen samen met de olifant.

Jarne leerde aan iedereen hoe je de beste en snelste vlieger kan maken. Met een appel en sapje als verfrissing kwamen we de hitte goed door. Zoals elk jaar op de eerste avond stond ’s avonds spaghetti op het menu. Mats en Freek complimenteerden de kookies met de straffe uitspraak dat het eten hier lekkerder is dan thuis! De spaghetti was al snel op, en Gloria zorgde er nog voor dat ook het hele potje kaas volledig werd leeggegeten.

Na het eten kregen de kleuters nog even de tijd om de jungle van Wezemaal verder te verkennen. Er werd gevoetbald, gelopen, gespeeld, gesprongen, gedanst en gerold over het terrein. Victor ging de uitdaging aan om zo snel mogelijk een toer rond het domein te lopen. Hij deed er 18 seconden over, zeer straf! De afwas van de kookies buiten draaide uit in een carwash. Alissa werd hier heel vrolijk van en Morris vond het zelfs nodig om de velgen te poetsen. Jolien zal blij zijn met haar zo goed als nieuwe auto, geen vuiltje meer te zien.

De jungle is goedgekeurd en de kleuters voelen zich hier al helemaal thuis. Voor het slapengaan moest Juliette toch even passeren bij de lavabo, haar gezicht was amper nog te herkennen door al het spelen in de bossen. Alle oogjes zijn nu toe. We hopen op een goede nachtrust en kijken uit naar een volgende dag vol turn- en safariplezier.

Via volgende link kan je de foto’s van vandaag terugvinden!