Kampverslag turnkamp Ronse – vrijdag 22 juli 2022

Hallo!

Ook vandaag weer een kort verslagje. De dag begon vandaag, zoals gewoonlijk, met turnles! Net voor het overheerlijke middagmaal (Wraps) werd er alweer iets spannends aangekondigd. Voor één dag kregen onze kampgangers nieuwe leiding toegewezen.

Meisjes 2 speelde met Tilde, Joba en Yasmien het Grote #LikeMe-spel. Door opdrachten uit te voeren konden ze verder op het bordspel geraken en een ticketje bemachtigen voor het optreden. In de avond volgde een heuse #LikeMe-show. We konden ze alvast horen zingen tot in de eettent!

Jongens 2 speelde een super coole Stratego op verschillende plaatsen. Zo maakten ze onder andere het bos en onze turnzaal onveilig.

Meisjes 3 moest zich buigen over verschillende dillema’s. Op bepaalde tijdstippen of momenten moest iedereen zijn dilemmakeuze waarmaken. Onze Jongens 3 speelde in de zaal een speciale vlaggenroof! Eentje waarbij een wesp, een beker en een coole jongen het tegen elkaar moesten opnemen.

Onze oudste groepen beleefde ook een heel fijne dag! Zo bleef meisjes 5 op de kampplaats en speelde levende zeeslag. In de avond stonden er gezelschapspelletjes op de planning! Meisjes 4 maakte opnieuw een tripje buiten de kampplaats.

Jongens 4/5 speelde ganzenbord. Door duels te winnen in verschillende activiteiten werd er beslist wie er mocht dobbelen. Na het avondeten werden ze opgetrommeld voor de pikante quiz!

Zo als je kan lezen, alweer een heel fijne dag in Ronse!

Onze foto’s kan je nog steeds terugvinden via onderstaande link; https://drive.google.com/drive/folders/1Q89ko2_UmzYK90b1hPl-m2IQD9kbhDMX?usp=sharing

Tot morgen!