Warning: The magic method WOOOE::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/e/6/turnkring-ppw.be/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-simply-order-export/classes/class-woooe.php on line 33 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/c/e/6/turnkring-ppw.be/httpd.www/wp-content/plugins/pro-wp-limit-login-attempts/wp-limit-login-attempts.php on line 66 Kampverslag turnkamp Ronse – zaterdag 23 juli 2022

Kampverslag turnkamp Ronse – zaterdag 23 juli 2022

Goedemorgen!

Vanochtend scheen de zon hier weer in Ronse. De perfecte start voor een prachtig laatste weekend hier op onze kampplaats! Een pittige turnles, waarin er onder andere werd bewezen dat muscle-ups niet enkel voor jongens 4/5 was weggelegd! Senna, Anna en Fien van M3 verbaasden alle jongens met hun kunnen.
Na de inspanning, nu de ontspanning! De kookies stonden klaar met een splinternieuw gerecht. Onze wok werd dit jaar vervangen door een overheerlijke chili sin carne met rijst en nacho’s. Zowel door onze veggies als door onze vleeseters werd dit alvast gesmaakt!

Er werd weer druk ingesmeerd tijdens onze siësta. J3 en M4 maakte zich klaar voor vuile spelen en waterspelletjes. Ideaal met het zonnetje op hun gezicht. Jongens 2 maakte zich klaar voor de olympische spelen en toonden dat ze naast turnen ook nog andere sporten beheersten. Uiteraard volgde er ook nog een prijsuitreiking met ECHTE medailles!

Meisjes 3 speelde een vlaggenspel. Vlaggen zoeken en verzamelen zonder dat deze werden afgepakt door boef Marthe was het grote doel van de namiddag!

Meisjes 2 speelde een dierenladdercompetitie met knotsgekke dierenopdrachten. Niet altijd gemakkelijk hoor! Jongens 4/5 en M5 trokken naar de dorpskern van Ronse voor een één tegen allen-spel. De meisjes combineerden dit met sardientje en de jongens vonden poseren in de vitrine van een winkel helemaal geen probleem! ‘S avonds trokken onze oudste jongens en meisjes hun mooiste kleren aan voor een casinoavond.

#BB2022. Vanavond was het ook BAKKEBOKES-TIJD! Een spannende wedstrijd die werd gesmaakt door jong en oud! Alle kinderen begonnen met volle moed aan de eerste borden bokes. Zelfs de keukenbrigade kon niet volgen met bakken!
Streepjes werden getrokken, melk werd er gedronken, maar vooral bakkebokes werden er gegeten. Dit jaar ging de verdiende overwinning naar JONGENS 3! Van ons uit alvast PROFICIAT aan deze jongens!

Iedereen maakt zich ondertussen klaar voor de voorlaatste nacht op het kampterrein.

Tot morgen!