Staden 22 juli 2014

Gisterenavond had iedereen zijn mooiste kleren aangetrokken. Op de fuif werd er volop gedanst. Er werden ook dance battles gehouden tussen de jongens en de meisjes. Gisteren mochten ze allemaal iets later gaan slapen. Iedereen trok dus doodmoe naar zijn bed.

Toen we deze ochtend opstonden was het lichtjes aan het regenen. De koelte deed eventjes goed al begon het nu toch wel wat frisjes te worden. Tussen de twee turnlessen door werden de groepsfoto getrokken.

In de namiddag klaarde het op en begon de zon te schijnen. Meisjes 2 moet vandaag winnen van de leiding bij het één tegen allen spel. Jongens 2 kiest dan weer voor waterspelletjes en paintball. Jongens 3 speelt het grote maffiaspel en moet proberen de tenten van het kampterrein op te kopen. Meisjes 3 trekt de stad in en gaat opzoek naar de ingrediënten voor hun Petit beurre taart. Meisjes 4 en 5 gaan de grootste uitdagingen aan met fear factor. Jongens 4 en 5 houdt een sportieve namiddag met balspelen.

Ondertussen zijn de soptantes bezig met klutsten van 650 eitjes voor de bakke bokes. Straks gaan de groepen de uitdaging aan met elkaar. Ze proberen om ter meeste bakke bokes te eten. Het resultaat welke groep de meeste bakke bokes gegeten heeft, krijgen jullie morgen te horen. De avondactiviteiten zullen waarschijnlijk rustig zijn met al die volle buiken.

Zonnige groetjes