Staden, 23 juli 2014

Het is officieel jongens 3 heeft gewonnen. Ze hebben samen 270 bakke bokes. In totaal hebben de kinderen 1150 bakke bokes gegeten. Met hun buikjes rond waren de avondactiviteiten heel rustig.

Vandaag belooft weer een warme dag te worden. Omdat het in de ochtend qua temperaturen redelijk te doen was, besloten we om buiten op te warmen. Er werd wel verder binnen geturnd met lekker appeltje voor de dorst als elf-uurtje.

Bij dit warme weer past een frisse maaltijd. De kinderen kregen wraps met groentjes te eten. Meisjes 2 houdt het wat rustig met dit warme weer. Ze houden een creatieve namiddag en maken hun eigen kroontjes. Meisjes 3 probeert de moord op te lossen die gebeurd is op het kampterrein. Jongens 2 en 3 houden een sportieve namiddag met voetbal en basketbal. Op dit moment spelen ze baseball met waterballonnen. Jongens en meisjes 4 en 5 trokken samen naar de stad voor een groot stadsspel.

Morgen beginnen we aan onze laatste dag. We zullen met een zeer tevreden blik kunnen terugkijken op dit kamp. Zonnige groetjes

p.s.: Jullie kunnen morgen tot 16u nog mailtjes sturen. Daarna worden ze niet meer gelezen en afgedrukt.