Staden 21 juli 2014

Vandaag is het wel een hele speciale dag. Het is niet alleen onze nationale feestdag en hebben we onze tricolore outfit aan. We doen vandaag de wereld op zijn kop. Alles wordt in de omgekeerde volgorde uitgevoerd. We zijn onze ochtend dan ook gestart om het avondeten. De kinderen kregen een tas soep en groentebuffet voorgeschoteld. Boven onze verwachtingen werd veel gegeten en was er ook tijd voor een dansje.

Na het eten konden we starten met onze activiteiten. Meisjes 2 en jongens 2 speelden een kleurencode spel. Daarna maakte ze aardappelstempels. Meisjes 3 zochten naar de persoon achter het grote ‘Wie is het’ spel?Jongens 3 moeten zorgen dat ze lego konden kopen door middel van opdrachten. Groepen 4 en 5 trokken alle 2 het stad in voor een groot stadsspel in Staden.

Deze middag krijgen de kinderen zoals het hoort op een omgekeerde dag eerst een ijsjes met slagroom. Daarna volgt de vol au vent met puree. Na de siësta is het tijd om te turnen en krijgen ze het ontbijt.

Om de dag vandaag af te sluiten houden we een fuifje op onze feestavond. De kinderen trekken hun mooiste kleren aan voor deze fijne avond. Er wordt een drankje voor hen voorzien.

Morgen horen we elkaar weer.