Dag 5 – Sportkamp Hechtel-Eksel 2023

Hallo iedereen!

Een nieuwe dag, een nieuw verslagje. En alweer een nieuwe verjaardag! Vandaag vierden we de 15de verjaardag van Angelina met een cadeautje (een heus wellnesspakket) en brownies. Vandaag konden we onze gymnasten niet terugvinden in de turnzaal, maar gingen ze op dagtocht. Gepakt en gezakt met zwemkleren en zelfgemaakte ‘smoskes’ trokken ze erop uit!

Meisjes 2 en Meisjes 3 gingen samen op pad naar een binnenzwembad in de buurt, waaraan ook een grote speeltuin grensde. Beide activiteiten vonden de meisjes geweldig!

Meisjes 4 en jongens 4 trokken naar Hengel-Hoef, een subtropisch zwembad met glijbanen en een grote wildwaterbaan. In de avond deden de meisjes nog een wellness avond en de jongens gingen nog even beachvolleyballen.

Jongens 3 trok ook naar een subtropisch zwembad, zij gingen naar Saraland. Daar speelden ze de hele namiddag op de glijbanen, zelfs het water dat na een tijd een beetje begon af te koelen kon hen niet stoppen! In de avond gingen ook zij voor een wellness avond, er werden gezichtsmaskers gemaakt, nagels gelakt en hoofdjes gemasseerd, zalig…

Jongens 5 trok naar een gezellig meer met beachbar, daar vermaakten ze zich met zwemmen, voetballen en het volgen van de koninginnenrit van de Tour de France.

Meisjes 5 kozen voor hun dagtocht het aquapark van Centerparks de Vossemeren, hier gingen ze zich uitleven op een gigantisch springkasteel op water. Een grote uitdaging om er niet af te vallen! Daarna speelden ze nog spelletjes op het strand.

Jongens 2 gooiden het over een volledig andere boeg en gingen golfvoetballen. Een concept dat voor ons ook nog onbekend was 😊 Hierbij voetbalden ze hun weg doorheen een veld waarbij ze onderweg in een aantal holes moesten trappen, de foto’s spreken voor zich.

Moe maar voldaan keerden alle groepen terug naar de kampplaats waar heerlijke balletjes in tomatensaus op hen stonden te wachten!

Ook onze kookies trokken erop uit voor een welverdiende dagtocht. Als eerste op de planning: een wandeling in de Lommelse Sahara, na een snelle pitstop op de kampplaats voor een vestimentaire wissel gingen ze padellen bij onze buren van de tennisclub. Om de dag af te sluiten gingen ze nog op restaurant in het dorp.

Wij genoten dan weer van een dagje rust en stilte op de kampplaats…

Foto’s van deze dag vind je via deze link.

Tot morgen!