Staden 18 juli 2014

Ook deze ochtend werden we opnieuw gewekt door de zonnestralen. De hitte gisteren  zorgde ervoor dat iedereen uitgeteld in zijn bed lag en dat het deze morgen nog  heel stil was voor de ochtend-cd. In de ochtend was het direct al heel warm en daarom besloten we om op te warmen in de zaal waar het koeler was. Al was het zweten in de turnzaal, de kinderen deden toch goed hun best. Een appeltje en water zorgden voor enige verfrissing.

Ook vandaag kregen we weer een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. De lekkere fishsticks met wortelpuree gingen vlot binnen. Daarna werd er een siësta gehouden. De jongste groepen trokken naar de zaal want dat is momenteel de koelste plaats.

Ook vandaag zijn er weer verschillende groepen die waterspelletjes gaan spelen. Meisjes 4&5 speelt vandaag napke. Dit houdt in water drinken aan de hand van vragen. Jongens 2 speelt het grote monopoly spel. Jongens 4&5 trekt dan weer het stad in voor een grote zoektocht. Het ijsje asl 4-uurtje zal hopelijk wat verfrissing geven.

Vanavond zal het eerder een rustige avond worden. De jongste groepen houden een douchemoment na het spelen en kruipen daarna hun bed in. Morgen zal er geen bericht gepost worden want de kinderen trekken op dagtocht. Het verslagje hiervan volgt zondag.

Hete en zweterige groetjes uit Staden