Merksplas – dag 2

De ochtendstond heeft goud in de mond. Of toch voor de jongste groepen. Om half zeven konden ze niet meer wachten en stonden ze te dansen op hun bed. Om half acht ging dan eindelijk de ochtendcd af en konden ze genieten van een heerlijk ontbijt. Nadat de taakjes waren volbracht kon de turnzaal klaargezet worden.

Jasmien en Lotte lieten onze spieren rollen tijdens de opwarming. De eerste pasjes van de kampdans werden ook aangeleerd. De kinderen konden genieten van hun eerste turnles. Zowel kracht en conditie als dans werden in het heerlijke zonnetje gegeven. De watermeloen kwam om elf uur dan ook als geroepen. De kookies schotelden ons heerlijke kip curry met rijst en appelmoes voor. Als toetje werden we verwend met een lekkere olé wafel.

Ondertussen is de siësta gedaan zijn al de groepen bezig met hun activiteiten. Verpleger Marijn heeft er op toegekeken dat al de kinderen goed worden ingesmeerd en een hoofddeksel dragen. De groepen 2 spelen samen laddercompetitie met water. Ondertussen zijn dit  waterspelletjes geworden. Meisjes 3 doen aan high school musical sport, terwijl meisjes 4 een battle doet tussen Sharpay en Gabriella van High school musical. Wie slaagt Troy aan de haak? Jongens 3 maken een kamp voor hun tent en jongens 4 en 5 trekt naar Merksplas city. Meisjes 5 start met opdrachten die door heel het kamp uitgevoerd moeten worden. Eentje daarvan is het vinden van een kip en deze 10 dagen verzorgen. De 2 kippen zijn ondertussen aangekomen en hebben hun boodschap al achter gelaten in de eettent.

Vanavond volgt er een broodmaaltijd met lekkere Danone waarna de avondactiviteiten beginnen. Morgen krijgen jullie meer nieuws!

Zonnig groetjes