Dag 2 – Sportkamp Hechtel-Eksel 2023

Hallo iedereen!

Voor onze jongste gymnasten was het deze ochtend al vroeg dag. Om 05u30 waren de eerste kindjes wakker, wat niet helemaal in dank werd afgenomen door hun leiding ;). Tijdens het ontbijt stonden er chocoladebroodjes op het menu. Ik denk dat deze zeker en vast hebben gesmaakt. Hierna was het tijd voor de eerste turnles. Na een opwarming van Wout en Kaat waren ze helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven!

Na de siësta speelde meisjes 2 een escape room en meisjes 3 een groot bordspel: door opdrachten te winnen, konden ze verder dobbelen op het bord. Beide spelletjes zagen er alvast heel erg leuk uit!

Jongens 2 speelde een planetenspel, een opdracht waarbij ze kometen moesten vangen, spannend! Jongens 3 waagden zich dan weer aan expeditie-Robinson, waarbij ze gepersonaliseerde J3-munten moesten verdienen.

Meisjes 4 toverde zich om in echte Barbies. De kampplaats kleurde volledig roze. Je zou nog gaan denken dat Harry Styles op bezoek zou komen! Hun mannelijke tegenpolen, jongens 4, gooiden het dan weer over een hele andere boeg met vuile spelen, en dat op dag 2. Iets wat ze zeker wilden uittesten was spaghetti tussen hun tenen voelen, en gelukkig vonden ze het geweldig!

Onze oudste jongens verplaatsen zich van het kampterrein en speelde in Hechtel een dorpsspel waarbij ze hun leiding moesten zoeken. Ze hadden ook nog tijd over om te beachvolleyballen en blackbox te spelen. Meisjes 5 speelde een spel waarbij ze aan de hand van opdrachten ingrediënten konden verzamelen, op het einde van de dag moesten ze een gerecht maken met de ingrediënten die ze in hun bezit hadden en dat zonder recept uiteraard. Hun best hebben ze zeker al gedaan, of het ook lekker was, is een andere vraag…

Zoals jullie kunnen lezen, een drukke dag! Hopelijk wordt morgen even fijn!

Foto’s van deze dag vinden jullie via deze link.

Tot morgen!