Dag 1 – Sportkamp Hechtel-Eksel 2023

Goede avond iedereen!

Zoals jullie alvast hebben gemerkt, zijn jullie kinderen vertrokken op kamp! Onze oudste gymnasten zijn vanmorgen om 9u vertrokken richting Hechtel-Eksel. Met een 3-tal tussenstops, leuke muziek op de achtergrond en het weer dat hen redelijk mee zat, maakten ze er allemaal een fijne fietstocht van. Veilig en wel kwamen onze oudste jongens als eerste aan op de kampplaats, wat later gevolgd door jongens 4, meisjes 5 en meisjes 4. Groepen 2 en 3 vertrokken net na de middag aan onze turnzaal richting treinstation van Wijgmaal. Ook zij maakten er het beste van en sloten rond 16u30 aan op onze kampplaats.

Eens aangekomen op de kampplaats, zocht iedereen zijn of haar bagage en installeerde iedereen zich in hun prachtige tent (met bloed, zweet en tranen, maar vooral met veel liefde opgezet door onze leidingsploeg). Hierna was het eindelijk tijd voor de overheerlijke spaghetti! Na veel rode gezichtjes van de saus die, op één baddeke na, helemaal op was kunnen we wel besluiten dat het overheerlijk was!

In de avond stond er nog een groot avondspel op het programma. Onze kookie Sofie heeft hierbij het WK Turnen gewonnen! Ze behaalde een gouden medaille op de balk, in een groene trui met een schaap als mascotte! De groep van Johra, Oskar, Jaan, Anna, Erynn, Warre, Tjeu, Kasper, Fin en Bo verzamelde de meeste tips, waarmee ze ook het spel en een heel aantal snoepjes hadden gewonnen!

Een zeer geslaagde eerste dag dus!

Hieronder kunnen jullie alvast fijne foto’s terugvinden van onze avonduren!

Foto’s van deze dag vinden jullie via deze link.

Geniet van jullie rustige avond, en we horen elkaar morgen weer!