Zon, zee, strand en nog eens optreden!

Zon, zon, zon… Wel “maar” zo’n 31 graden vandaag.

Na het ontbijt dus weer naar het strand!  Voor Maud hadden we een hele constructie uitgewerkt: been in hermetisch gesloten plastiek en poep in de grote zwemband. En iedereen kan best investeren in Nivea, er wordt hier volop gesmeerd (in tegenstelling tot andere Belgische groepen, waar sommige kinderen als kreeftjes rondlopen…).

Daarna op het gemak weer aan tafel. Zoals elke middag en avond vier gangen: vanmiddag koude groenten als voorgerecht, daarna linguine con vongole, vis (met de kop er nog aan!) als hoofdgerecht en tot slot nog een paar profiterollekes (waarvan Hanne tegen de vegetariërs beweerde dat er vlees in zat…). En natuurlijk ook siësta, al werd dit door de meesten ruim geïnterpreteerd 🙂

In de namiddag mochten de jongsten ook eens naar de winkeltjes aan de dijk, wat vooral Jolien, Wout, Fien en Flo super vonden.

‘s Avonds terug optreden op het hoofdpodium, dit keer met echt veel volk. Het optreden was weer heel mooi, maar de vermoeidheid begint wel wat te wegen… Morgen een echte siësta, dus. Doek opvouwen, turnpakken uit, nectarine eten en naar andere optredens kijken (het ene al wat beter dan het andere, de Belgische groepen steken er in ieder geval bovenuit!).

De kleinsten naar bed en beach party voor de oudsten. De begeleiding zag weer dat het goed was en heeft de dag afgesloten met prosecco con chips. Ciao!