Goed begonnen…

Gisterenavond: iedereen in “uniform” (zwarte broek + rood topje + gele bloem, zonnebril, ketting, …), opstappen in de parade, toffe dansoptredens en tot slot een superspectaculair vuurwerk. Volgens Katleen omdat ze ook maar ineens hun overbodig geworden EK-overwinningsvuurwerk hebben afgeschoten…

Bij het opstaan onmiddellijk de bikini’s of zwembroek aan, ontbijt en dan goed ingesmeerd naar het strand. Vol enthousiasme legden we ons gerief op de strandstoelen, totdat we doorhadden dat dit 18 euro per parasol + 2 stoelen kost. Zwemmen, opdrogen, insmeren, zwemmen, opdrogen, insmeren… Tussendoor wat acro in het water. Heerlijk, dus.

Om halfdrie zijn we begonnen met de haren strak naar achter in een “froezel” te binden en dan terug op de bus richting Arena Roma. Eerst wat inturnen in het parkje…

En dan het optreden, als derde van het hele festival. Super geslaagd, al was het wel warm in de turnpakken die pas op het allerlaatste moment werden aangedaan.

En we zijn niet één, maar twee keer afgeroepen… Als afkoeling besloten de gymnasten om af te koelen in de fontein op het plein. Maar dat was volgens de organisatie toch wel “pericoloso”.

Meer foto’s komen binnenkort in albums op de website.