Wedstrijdweekend 13-14 januari 2018

Het was een druk weekend voor onze gymnasten, en wij zijn allemaal super trots op wat ze afgelopen weekend gepresteerd hebben. Hopelijk maken ze er nog een geweldig seizoen van! Lees verder voor de resultaten van de keur-, tumbling- en acro wedstrijden én ontdek enkele sfeerbeelden

Keur

Onze jongste gymnasten hebben weer het beste van zichzelf gegeven, maar dit ging spijtig genoeg niet zonder ongelukken. Frieke is van de balk gevallen, waardoor ze haar wedstrijd niet heeft kunnen afronden. Wij hopen natuurlijk dat ze snel terug zal genezen.  Saar en Anna zijn ook deze keer in de bronzen categorie beland, door heel erg mooie oefeningen!

Tumbling

Voor deze gymnasten was het de allereerste keer dat ze voor deze discipline op de wedstrijdvloer stonden. Onze zeven gymnasten hebben allemaal het beste van zichzelf gegeven, met uitstekende resultaten tot gevolg. Zo kwam Bo op een mooie achtste plaats, Ward op een mooie vierde plaats en Marje behaalde zelfs de top drie in haar categorie!

Kleine Acro

Ook onze acrogymnasten hebben mooie oefeningen laten zien, waarmee ze allemaal een bronzen medaille veroverden. Voor volgende wedstrijd streven we naar een nog betere plaats!

Klik op de onderstaande afbeelding om de volgende foto’s te kunnen zien. De professionele foto’s zijn afkomstig van Christian Degroote Photography – www.acrofoto.be en www.cdg-photo.com.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]