Wedstrijdverslag 27 januari 2018: 2de provinciale voorronde

In het weekend van 27 januari 2018 vond de tweede provinciale voorronde voor acro plaats te Bazel. Lees het wedstrijdverslag voor de schitterende resultaten te ontdekken, samen met enkele prachtige sfeerbeelden. 

Lees hier het wedstrijdverslag van de eerste provinciale voorronde.

Terwijl onze gymnasten al vroeg klaar staan voor de tweede provinciale voorronde, kwam de geur van een overdosis haarlak hen al tegemoet. Als eerste van de duo’s en trio’s mochten Tatiana en Emma stralen op de wedstrijdvloer. Hun vele expressie verbaasde de rest van onze gymnasten positief, en viel ook in de smaak bij de jury. Met een score van 21.160 eindigden ze op de vijfde plaats all round bij de duo’s 21+.

Hierna kwam ons eerste trio op de vloer: Jolien, Kit en Malou. Ze gaven het beste van zichzelf en verrasten daarmee zowel zichzelf als de jury, waarvan ze een score van 23.000 kregen. Dat was goed voor een vierde plaats all round bij de trio’s én zekerheid op een plaats in het Vlaams Kampioenschap!

Daarna startten Jolien en Mona met een prachtige salto, gevolgd door 2 minuten van Oosters spektakel. Hun score luidt een mooie 19.370. Ten slotte mogen Lotte en Noor hun talenten laten zien. Dat ze zich goed hadden voorbereid merkten we ook aan hun score. Ze zijn maar liefst 5.000 punten gestegen ten opzichte van de eerste provinciale voorronde! Ze turnden een 19.400, en scheppen hoge verwachtingen voor de volgende voorronde.  

In de namiddag was het de beurt van onze trio’s 10-17 jaar. Voor Dorien, Stien en Lena wordt het hun eerste wedstrijd van dit seizoen. En dat doen ze goed! Ze gaan naar huis met 18.280.

Ten slotte mochten Marie, Anke en Kyana als trio in de categorie 10-20 onze club vertegenwoordigen. Met 20.400 als resultaat, hebben ook zij zeer goed gewerkt.  

Dit wedstrijdverslag krijgt mogelijks nog een update.

Bekijk hieronder de foto’s van het gelukkige trio Jolien, Kit en Malou, samen met de wedstrijdfoto’s van de trio’s 10-17 en 10-20. (Geen foto’s beschikbaar van 21+). De professionele foto’s zijn afkomstig van Christian Degroote Photography – www.acrofoto.be en www.cdg-photo.com. Klik op de afbeelding om de volgende foto’s te zien of schakel het miniatuur-overzicht in.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”7″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]