Turnkamp Oudenburg – Dag 8

De laatste gewone turnles is alweer achter de rug. Morgen krijgen de kids een speciale laatste turnles, maar dit blijft nog even een verrassing. Meisjes 2 landde vandaag op de ‘rare mensen-planeet’. Bij meisjes 3 kreeg iedereen een award toegewezen op de rode loper. Meisjes 4 speelde het groeispel. ‘s Ochtends kropen ze zoals baby’s uit hun tent, inclusief pamper. Doorheen de dag doorliepen ze alle stappen van het leven. De oudste meiden waagden zich aan een 18-uren-spel. Om 5u(!) ging de wekker af en een hele resem opdrachten moesten tegen 23u afgewerkt worden.
De dierenwereld werd verkend door jongens 2 en jongens 3 profiteerde optimaal van het weer en trok nog eens een dagje naar zee. Champignonnenvocht hoef je jongens 4 niet meer voor te schotelen, want ze hebben er uitgebreid kennis mee gemaakt tijdens een toernooi nagelklop.

We maken ons klaar voor een spetterende laatste avond met het beroemde jongens tegen meisjes-spel (winnen de meisjes weer?) én een gezellig kampvuur!

Geniet van de laatste twee dagen rust thuis, want over twee dagen staan we weer op Wijgmaalse bodem met jullie 75 kinderen die moe, maar voldaan van de trein zullen stappen.