Turnkamp Oudenburg – Dag 3

De dag begon met een jarige: Dorien werd 13 jaar! Hoeraaa! Daarom kreeg meisjes 4 een zelfgemaakte cake van de kookies.
Na de turnles van vandaag konden de activiteiten beginnen, in een zonnig en niet zo winderig weertje. Behalve de zon was er ook 30 kilogram patatten. De kookies hadden er hun werk mee, maar samen met 675 fishsticks speelden de kookies het weer klaar.
Na jongens 2 en 3 heeft ook jongens 4 een kamp gemaakt, meer bepaald een chill-out. Chillen met die billen, jongens!
Romeo en Julia waren vandaag helemaal uit Italië gekomen, speciaal voor meisjes en jongens 3. Ze speelden samen een spel om de families van beide partijen tot miljardairs te maken. Maar niet enkel Romeo en Julia waren van de partij, ook de Johnny’s en Marina’s wisten het beste van zichzelf te geven. Harde techno en bijhorende danspasjes en kledij bij de oudste meiden.
De schat van Oudenburg is gevonden! Jongens 2 wist alle tips te bemachtigen en aan de hand van een plattegrond wisten ze de schat op te graven. Natuurlijk zaten hier heel veel lekkere snoepjes in.
’s Avonds werden er nog heerlijke desserten gemaakt door meisjes 3, meisjes 2 maakte het gezellig met macramétouw, nagellak en pareltjes en meisjes 4 werd helemaal gek tijdens het 60-minuten-spel.

Morgen is het zondag en dan komen de laatste kinderen aan op kamp. Dan pas zijn alle groepen helemaal volledig en kan voor iedereen het kamp pas echt beginnen.