Turnkamp Oudenburg – Dag 2


Na het wekken met de ochtend-cd stond er ons een heerlijk ontbijt op te wachten met speculaas. Voor we aan onze eerste turnles konden beginnen, is er opgewarmd en heeft iedereen al een stukje van de kampdans geleerd.
Na de turnlessen zorgden de kookies voor één van de toppers van het kamp: kip met rijst, curry en appelmoes. Na een rustige siësta konden de eerste activiteiten beginnen.
Van een carwash bij meisjes 5, een onderbroekenspel bij meisjes 4 tot kampen bouwen bij jongens 2 en 3. Jongens 4 kwam na een hele middag terug met allerlei materialen die ze tijdens hun spel verzamelden, terwijl meisjes 2 een bordspel speelde waarbij ze een planeet moesten veroveren. Meisjes 3 startte het kamp in Amerika en gaan morgen verder met hun wereldreis.
‘s Avonds werden er nog heerlijke cupcakes gebakken, druk gevoetbald, gezelschapsspelletjes gespeeld, feestdagen gevierd en een smartiequiz gewonnen.
Ondertussen liggen er al een aantal groepen uitgeteld in de tenten, zodat ze klaar zijn voor een volgende drukke, maar leuke dag.

Winderige groetjes uit Oudenburg! (Ja, we zijn hier duidelijk aan de zee!)

Sportkamp Oudenburg