Kleuterkamp!

Beste kleuters,

Het is weer zover: de zomer komt stilaan dichterbij. En voor kleuterturners betekent dat vooral één ding: het kleuterkamp komt eraan!!

Ook dit jaar trekken we met z’n allen op kamp naar de Wezemaalse chirolokalen, waar we vier dagen lang zullen turnen, spelen en ons rot amuseren! We vertrekken op zondag 26 augustus en gaan moe maar voldaan terug naar huis op woensdag 29 augustus. Elke voormiddag turnen we in de plaatselijke basisschool en in de namiddag worden jullie verwend met dolle spel – en knutselpret.

Deelnemers moeten minimum 4 jaar zijn (bij aanvang van het kamp) en lid zijn van de PPW. Om alle kleuters een optimale begeleiding te garanderen beperken we de deelnemerslijst tot 30 kinderen. Inschrijven is dus een must!

De inschrijvingslijst wordt op zaterdag 5 mei opgehangen in de hal van onze turnzaal. De ervaring leert ons dat er altijd meer kleuters meewillen dan dat er plaatsen zijn, dus wie echt mee wil, kan vanaf dan zijn plekje reserveren tijdens de ‘openingsuren’ van onze zaal.
Wie op de lijst staat, kan begin augustus een bezoekje verwachten van de leiding voor de officiële inschrijving.

Tijdens het kampje kan je ons volgen via de website. We doen ons best om elke avond een verslagje te schrijven en enkele foto’s te posten. Neem dus zeker eens een kijkje.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via charlottebelien@hotmail.com.

Jullie leiding!