Infoavond kamp voor Jongens 2 (correctie datum)

Beste Jongens 2,

In de grote vakantie is het weer zover, dan gaan we met heel de turnclub op kamp hoezee!! We vertrekken maandag 16 juli en komen terug woensdag 25 juli.

Dit jaar verlopen de inschrijvingen een beetje anders. Het is de bedoeling dat als jullie mee op kamp willen dat jullie zaterdag 12 of zondag 20 mei 2012 (opgelet, dit stond fout in de brief) om 19 uur naar de bar van onze zaal komen om in te schrijven. Hier zullen wij een uitleg/presentatie geven over het kamp, kunnen dan vragen gesteld worden en kan de medische fiche/inschrijvingsformulier worden ingevuld. Hiervoor heb je je algemene gegevens nodig, een klevertje van je ziekenfonds, wanneer je je laatste tetanusvaccin gekregen hebt, je bloedgroep, de gegevens van je huisdokter en eventueel andere belangrijke medische informatie (medicatie, allergie).

De medische fiche mag ook later worden afgegeven, maar ten laatste woensdag 23 mei 2012 zouden we moeten weten wie er allemaal meegaat op kamp. Als je op deze beide dagen niet aanwezig kan zijn of vragen hierover hebt, dan mag je mailen naar brecht_delaure@hotmail.com of bellen naar 0491/081480, om een andere datum af te spreken dat we eens langskomen.

Jullie (kamp)leiding,

Brecht, Bob