Kleuterkamp Wezemaal – Ronny Rood en Gele Gerd

Gelukkig hadden onze kleuters Ronny Rood en Gele Gerd snel gevonden, want dan kon de kleurenblinde Eenhoorn terug kleuren zien en was het Regenboogmannetje al een beetje gelukkiger. Want alleen grijs is maar saai hè…

De turnles was een groot succes, de kleuters sprongen door de turnzaal in springzakken en slopen tussen de matten door. Met hun regenjasjes aan kwamen ze vrolijk terug naar de chirolokalen. De spaghetti werd goed gesmaakt, sommigen aten zelfs vier borden! Vooral Geo en Mattijs bleven er maar van smullen. Jammer genoeg regende het nog steeds, maar het oude speelgoed van de leiding in de speelkamers bleek wel voor een goede afleiding te zorgen. Senna, Gloria, Marieke, Renske, Jana, Ruth, Charlotte, Frieke en Fien waanden zich echte prinsessen, terwijl de jongens aan het voetballen waren als echte Rode Duivels.
Al snel begonnen de eerste kindjes in hun oogjes te wrijven. In de slaapkamers werd er nog veel gegiecheld en met pillampen geschenen, maar ondertussen zijn al jullie kapoenen in dromenland.
Geniet alvast van de eerste foto’s.