Kleuterkamp Wezemaal – dag 1

De boswachter verwelkomde iedereen in het leukste bos ter wereld en ook de kabouters, de ekster en de vos kwamen al eens langs. Ze zullen hier de volgende dagen zeker en vast nog spannende avonturen beleven samen met de kleuters.

Na het afscheid was het tijd voor de eerste turnles. Gelukkig waren de traantjes maar van korte duur en was iedereen klaar om zich helemaal uit te leven. Wasknijpers werden verstopt, slapende diertjes werden wakker gemaakt en dan was het nog tijd voor een wedstrijdje zakspringen. En toen begonnen de buikjes te grommelen.

Gelukkig zorgden de kookies voor heerlijke spaghetti en de kleuters aten hun buikjes rond. Na het eten was er nog een traktatie van Lotta, zij was gisteren jarig. De kleuters zongen uit volle borst en de cakejes en wafeltjes werden gesmaakt.

Voor het slapengaan speelden de kleuters nog buiten. Lina entertainde de leiding met zelfverzonnen liedjes en de jongens achtervolgden iedereen om in de gevangenis te steken. Cas was zo hard aan het spelen dat hij zelfs geen tijd om naar de WC te gaan en dan maar gebruikmaakte van een beek.

Na al dat gespeel was het tijd voor de eerste kampnacht. Allemaal gezellig in de slaapzak, nog een verhaaltje en de sfeer op kamp kan al niet meer stuk.

Tot morgen!