Kleuterkamp Wezemaal – zondag 27 augustus 2023

Voor een laatste keer werden de kleuters wakker in de chirolokalen in Wezemaal. Sam stond al snel te popelen om ook vandaag de tafel te helpen dekken voor het ontbijt. De turnles had als thema helden van Ketnet. Tot in de keuken hoorden we de gekende uitspraak “tsjik tsjak vollenbak!”.

De kookies hadden de kleuters vandaag een beetje onderschat, de macaroni ging zo vlot naar binnen dat we alles uit de koelkasten moesten halen om toch de maagjes nog te kunnen vullen. Vooral Jakob kon niet weerstaan aan deze heerlijke macaroni. Hij at wel 4 borden.

Als namiddagactiviteit speelden we het grote doorschuifspel. Zo konden de kleuters verschillende opdrachten doen zoals een grote toren bouwen, vliegtuigjes maken en de kampdans oefenen. Ellie kon onder de touwen kruipen als de beste en Flinn bouwde de allerhoogste toren. Susanna was niet weg te halen uit het modderige spelterrein en dit was de start van een modderbadje voor velen! Een waterijsje paste bij het zonnetje dat er om 15u doorkwam. Net op tijd om het kampje zonnig af te sluiten. Naar jaarlijkse gewoonte haalden de kleuters hun verkleedkleren in thema boven. Mats werd een ongelooflijk sterke hulk, met armspieren om u tegen te zeggen. Babette werd omgetoverd tot een paw petrol prinsesje en Flore tot een stoere spiderwoman. Heel goed in thema allemaal! Om 17u stonden de kleuters klaar om iedereen met open armen te ontvangen.

Het laatste deel van het kampthema vertelde ons dat al de superhelden hun krachten hadden terugverdiend, mede door de inspanningen van de kleuters van de voorbije 4 dagen! De kampdans was een goede afsluiter van deze laatste dag voor turn- en speelplezier. We zien jullie graag volgend jaar weer!

Groetjes,

Arne, Emma, Hannah, Hanne, Jana, Jarne, Jill, Joba, Jolien, Lena, Nienke, Rinus, Senne, Shae, Sofie, Toon, Ward en Yasmien

Foto’s van deze dag vind je via deze link.