Kleuterkamp dag 4: zondag 29 augustus 2021

De kleuters begonnen vol energie aan deze laatste dag. Tijdens de turnles werd tikkertje slinger toegepast in het regenboogthema. Amina liet zich niet kennen en tikte de meeste kleuren om zo een mooi levende regenboog te vormen. De kleuters moesten zoveel mogelijk goud verzamelen door een parcours af te leggen en de regenboogparachute werd bovengehaald om de turnles af te sluiten. De roze watermeloen als 11-uurtje maakte de regenbogen compleet.

‘S middags stond er macaroni met kaassaus, hesp en broccoli op de menu. Ondanks dat de broccoli voor sommigen een spelbreker was, werd er veel gegeten! Ze kregen dan ook enkel een chocomousse als hun bordje helemaal leeg was.

In de siësta werden er luisterverhalen afgespeeld en boekjes voorgelezen. Het was nodig om nieuwe energie te krijgen voor de laatste activiteit van het kampje. Het doorschuifspel stond op de planning waarbij de kleuters op verschillende manieren werden uitgedaagd. Zo moesten ze fruitsla maken, hoepelparcours afleggen, kampdans oefenen,… om een volledig ingekleurde regenboog te winnen. Wies en Stan waren echte stuntmannen op het opstakelparcours. Nadat elk groepje een volledige regenboog had verzameld, werden de verkleedkleren bovengehaald. Warre keek hier al heel de dag naar uit, in de siësta had hij zijn spider-man pak al aangetrokken. Piet Piraten, boemannen, dino’s en K3’tjes kwamen tevoorschijn. Nel en Yasmien waren van 2 van de 6 kandidaten van K2 zoekt K3.

Om 17u werden de ouders ontvangen door een mooie kampdans en de afsluiter van het kamptoneel. Ondertussen is de leiding al aan het genieten van de rust en liggen de kleuters hopelijk al in dromenland na te genieten van de vier fantastische dagen.

Tot volgend jaar!

Anke, Bo, Flore, Hanne, Hannah, Joba, Johra, Jorun, Kaat, Marje, Marthe, Nina, Sara, Silke, Sofie en Tiana

https://kleuterkamplinden2021.turnkring-ppw.be/#share?id=d8d62722-3b63-44d8-9bca-7319a77f398e