Kleuterkamp – dag 4

Het bleef lang stil op het kampterrein vandaag, de kleuters hebben tot 9 uur geslapen. Na een stevig ontbijt werd het tijd om voor de laatste keer naar de turnles te trekken. Al wilde Sam liever in de zandbak blijven spelen in plaats van te gaan turnen.

De kookies kookten nog een heerlijk middagmaal, macaroni met kaassaus en hesp. Al had Janne het liever zonder saus en had iedereen wat minder honger door het warme weer.

Tijdens de namiddag konden de kleuters zich nog eens voor een allerlaatste keer uitleven samen met de dieren van de zee. Er werd volop waterspelletjes gespeeld met waterballonen, Senna was nat van boven tot onder. Ook werden er prachtige tekeningen gemaakt voor Izaak, die jammer genoeg wat vroeger moest vertrekken omdat hij ziek was. Uiteraard werd ook de kampdans uitvoerig geoefend, Juliette ging er helemaal voor. Voordat de ouders arriveerden klommen de jongens nog voor een laatste keer in de bomen, met Jelte voorop.

De visjes waren een groot succes! Cas wilde zelfs niet meer dansen, zo graag wilde hij zijn vis. En zelfs Charlotte was uiteindelijk ook blij met haar visje Juul, ook al was hij niet helemaal oranje.

Wij vonden het héél leuk! Hopelijk hebben jullie al leuke verhalen gehoord over ons fantastisch kamp en zijn alle visjes levend en wel thuis geraakt!

Lieve groetjes,

Astrid, Dorien, Fien, Joba, Joren, Julie, Kristel, Lisa, Liselot, Marijke, Patrick, Sil, Silke, Sofie, Tiana, Veerle en Yasmien.