Kleuterkamp dag 2: vrijdag 27 augustus 2021

De kleuters waren klaar om aan hun eerste ochtend te beginnen en konden niet vroeg genoeg opstaan. Na lekkere verse boterhammen waren de kleuters klaar voor hun tweede turnles. We begonnen met de zonnegroet en de regendans om zo een regenboog te laten ontstaan. Nadien moesten ze om ter hoogst een eenhoorntoren bouwen en konden ze hun kleurenkennis tonen. Er werd niet alleen geturnd maar ook gedanst. Minne en Lotte kregen er geen genoeg van. Tijdens het fruitmomentje had Rocco de tijd om een strip te maken, dat hij trots toonde aan de rest.

Toen was het tijd om de maagjes te vullen met heerlijke kip, rijst, curry en appelmoes. Alle potten waren leeg gesmuld. Er was wel nog plaats voor een puddinkje.

In de namiddag is Greetje Groen van het eiland geraakt doordat de kinderen luidkeels konden zingen. Op naar het spel… Ze konden een eenhoornmasker knutselen, regenboogmilkshake maken, regenboog vingerverven en een grote regenboogproef uitvoeren. William V. voelde zich als een echte professor en toverde een prachtige regenboog op het papier. Onze animatoren van dienst; Jelena en Joppe, entertainde iedereen met zelf verzonnen raadsels. Weten jullie waarom de ene tak langer is dan de andere??

De geur van de Bakke bokes konden ze van ver al ruiken. Naar jaarlijkse gewoonte werden er weer heel veel bokes gegeten. William J. at er wel zeker 10! Voor het slapengaan konden ze zich nog even buiten uitleven. Jef vond een grote tak en bekroonde zichzelf hiermee tot een echte avonturier.

Na een ontspannend luisterverhaal vielen de eerste oogjes toe.

Tot morgen!

https://kleuterkamplinden2021.turnkring-ppw.be/#share?id=6f5c4d52-01a9-4aeb-8c33-29ab2649883f