Kleuterkamp – dag 1

Mevrouw kapitein verwelkomde iedereen in haar zee en de kleuters maakten ook kennis met Ariël de zeemeermin, Dolly de dolfijn en Kwally de kwal. Wie weet komen er de volgende dagen nog wel vriendjes uit de zee op bezoek…

Na het afscheid waren de traantjes snel weg. Iedereen wandelde flink naar het schooltje voor de eerste turnles. Er werd al flink gesprongen, gedanst en gespeeld, maar soms moest er wel geschuild worden voor de regen. Al vond Sam het lopen in de plassen wel leuk. De meisjes hielden het liever droog en haalden hun tekenkunsten boven. Vissen, zeepaardjes en octopussen kregen alle kleuren van de regenboog. De welverdiende appeltjes werden goed gesmaakt, maar al gauw begonnen de maagjes te knorren. Op weg naar het kampterrein kwam gelukkig de geur van verse spaghettisaus hen al tegemoet. De spaghetti ging vlot naar binnen, maar de meeste kleuters hadden nog plaats voor een cookie. De broertjes Aerts waren vandaag de spaghettikampioenen! Erynn en Sterre kregen welverdiend zilver en brons.

Na het eten speelden de kleuters nog allemaal samen, maar al gauw was het tijd om naar hun bed te gaan. Allemaal gezellig in de slaapzak, nog een verhaaltje en de sfeer op kamp kan al niet meer stuk.

Tot morgen!