Kleuterkamp 2014 – dag 4

Joepie, de zon schijnt! Nog voor het ontbijt, waren de kleuters al buiten aan het spelen. Eindelijk konden ze zich helemaal uitleven. De leiding had nog een leuke laatste turnles voorbereid, waar de kleuters zich voor een laatste keer volledig konden geven.

‘s Middags aten we heerlijke macaroni, Kjell speelde zelfs 3 grote borden naar binnen. Na een kort middagdutje hielpen de kleuters de sterren verzamelen voor het mannetje van de maan. Met de kleurrijke raketijsjes als vieruurtje werd het kleuterkamp afgesloten. Dan werden alle kleuters omgetoverd in ruimtewezentjes, astronauten, maanmannetjes en sterrenmeisjes. Stilletjes aan kwamen de eerste mama’s en papa’s aan. Iedereen kreeg nog een ruimtediploma en dan werden ze sterren op de dansvloer. Maar dat hebben jullie wel gezien he? Hopelijk zijn alle kindjes nu al op droomreis in de ruimte en genieten ze nog lang na van dit ruimtekamp. Wij vonden het alvast geweldig!

Tot volgend jaar,

De leiding en kookies: An-Sofie, Astrid, Charlotte, Elien, Evelien, Femke, Hannes, Joba, Julie, Kristel, Loes, Noor, Sofie, Silke, Tilde en Veerle.