Kleuterkamp 2012 – DAG 3

Na een stevig cornflakes-ontbijt vertrokken we naar de turnles. Daar liet Joke haar beste werptalent zien. Ze kon als enigste met een balletje in een ton gooien. Ook Esmé blonk uit op de trampoline. Douwe neemt al het hele kamp alle leiding beet met zijn mopjes.
Deze middag werden we weer met een bezoekje van een sprookjesfiguur verrast. Deze keer was het Belle. Ze had een brief gekregen van de boze heks met daarin allerlei opdrachten. Ze had de hulp van onze kleuters echt nodig! De hele namiddag hebben we geknutseld en geverfd. We versierden het kasteel van de heks, beschilderden schoenen, maakten kroontjes, … Raya en Ninke maakten echte kunstwerken van krijt. Na dit zware werk hadden onze kleuters nood aan een douche! Aan de lopende band werden onze kapoenen van kop tot teen proper gemaakt.
Om de dag goed af te sluiten schotelden de kookies ons lekkere pannenkoeken voor. Daarna speelden ze nog eventjes en al snel vielen de eerste oogjes dicht.
Nog een nachtje en jullie kunnen jullie prinsen en prinsessen weer komen halen.  Maar wij hebben nog een toffe dag gepland, dus we weten niet of ze morgen wel mee naar huis willen! Bekijk de fotoreeks.