Kampverslag turnkamp Ronse – maandag 18 juli 2022

Hallo allemaal!

Hier weer een nieuw verslag vanuit het verre Ronse, na een ochtend waarbij we deze keer niet gewekt werden door de menselijke wekker ( 😉 ) ontbeten we met speculoos (of is het nu speculaas?) Tot onze verbazing bleek die echter niet zo heel populair te zijn. Misschien had het iets te maken met de temperaturen die hier al snel tot 36° stegen…

Na een iets minder intensieve turnles waarbij er toch ook wel knotsgekke toestanden uitgehaald werden en vooral de zweetklieren overuren draaiden, aten we overheerlijke vol-au-vent. Dit jaar was er ook een formidabele vegetarische versie, die zelf de vleeseters in de verleiding bracht.

Hoe we het ervan af brengen, beleven jullie in deze eerste reeks foto’s.

In de namiddag werd de hitte getrotseerd met waterspelletjes. M2&3 gleden samen op de bash, en dat werkte zo verkoelend dat de leden er terug koud van kregen. J2 waande zich dan weer in de wellness met een deugddoend modderbad. J3 verdiende voorwerpen door opdrachten uit te voeren, en daarmee maakten ze een kettingreactie. J4&5 zocht dan weer de verkoeling op in de lokale zwemvijver en heeft zich daarna vooral niet te hard geforceerd in de schaduw van de bosrand. En toen J4&5 zeiden dat het goed was, zocht ook M4 de verkoeling van de zwemvijver even op. M5 kwam de gekste taferelen tegen tijdens een ruiltocht waarmee ze een leuke verrassing tijdens de dagtocht kunnen voorzien. ‘S avonds hebben zij zich ook nog goed gehydrateerd.

Wij vonden het alvast weer een geslaagde dag.

Vele kampgroetjes en tot morgen!