Grootste opkomst in jaren op PPW-Restaurantdagen

Onze Herfstbarbecue op 9 en 10 oktober was een groot succes! Op beide dagen zaten we in de eetzaal van VBS De Twijg aan onze maximumcapaciteit, beter kon dus niet. Een welgemeende ‘Dank U!’ aan iedereen die meeholp én aan alle bezoekers.
Voor de derde keer alweer organiseerden we onze jaarlijkse eetdagen in De Twijg. De gerenoveerde refter van de school is niet alleen heel praktisch voor ons (met een moderne keuken en voldoende ruimte om te koken), ook de bezoekers kunnen de gezellige zaal smaken. Dat bleek duidelijk uit de mooie opkomst dit jaar: zowel zaterdag als zondag hadden we 117 inschrijvingen. De ervaring van de vorige jaren leerde ons dat dat ook de maximumcapaciteit van de zaal is binnen onze formule – tenminste als we het gezellig en comfortabel willen houden.
Het resto-team wil zeker ook iedereen die er het voorbije weekend bij was bedanken. In de eerste plaats zijn dat natuurlijk de bezoekers, die ervoor zorgen dat we een mooie opbrengst hebben die rechtstreeks naar de werking van onze turnkring gaat. Maar natuurlijk vergeten we ook de vele medewerkers niet: leiding, ouders en sympathisanten die zo vriendelijk waren om onze werklijst te helpen vullen. Het is een cliché, maar zonder jullie, geen restaurantdagen!
Alle suggesties om ons restaurantweekend nóg lekkerder, toffer, efficiënter, winstgevender of gewoon beter te maken, zijn trouwens meer dan welkom op ons mailadres resto (at) ppw (punt) be (zelf samenstellen aub).
Tot volgend jaar!
Het resto-team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.