Bilzen – dag 6

Een drukte van jewelste hier in Bilzen het voorbije weekend! Met dank aan Frank en Sabine voor het mooie weer. Op zaterdag werd de leidingsgroep voor één dagje helemaal door elkaar gemixt. Elke groep kreeg een Nieuwe Leider Voor Eén Dag. En verandering van spijs doet eten! De leidingswissel was een groot succes. Zo wist de leiding van meisjes 4 de jongste meisjes voor zich te winnen door samen met hen een eigen marktje in elkaar te boksen. AIko en Roos openden een armbandjes kraam. Slechts 5 euro per bandje én ze werkten zelfs op bestelling. Kapsalon Bette, Stien en Jitse toverde een kampplaats vol vlechtjes en dotjes. En Nina had duidelijk hét gat op de markt ontdekt: zij verkocht water en grenadine. Met deze temperaturen een ware topper! Wat entertainment kon ook niet ontbreken natuurlijk, Jill opende een sport –en spel verhuurzaak en breide even later zelfs uit met een bibliotheek. En na al dat sporten bij Jill, kon je even langs bij Kato en co voor een massage. Meteen ook de rekenkunsten bijgewerkt want dat wisselgeld tellen blijkt niet zo eenvoudig.

De leiding van meisjes 2 kreeg jongens 3 toegewezen. En wat krijg je dan als een volledige vrouwelijk team een dag moet vullen met een bende stoere binken? Juist ja, vrouwendag! De foto’s spreken voor zich.

Na een geslaagde leidingswissel en een heerlijke BBQ was het tijd voor “De Foaf”. Omdat de jongste op tijd in bed moeten liggen, hebben we het idee van de after-work-party gestolen. Starten om 19u om er zo toch een lang en tof feestje van te maken. Er bloeide zelfs een oude liefde op. Aline & Witse konden het ook dit jaar zeer goed met elkaar vinden in de knusse dansruimte.