Wijgmaalse feesten 2012

Dit weekend vierden de Wijgmaalse verenigingen hun jaarlijkse Wijgmaalse feesten. En de PPW vierde mee!

11 Wijgmaalse verenigingen bundelen samen met organiserend comité ‘knalselder’ elk jaar de krachten voor een zaterdag vol plezier, sport en muziek. Ook dit jaar werden de Wijgmaalse feesten een daverend succes. Het slechte weer bleef uit, en dus stond het kerkplein weer helemaal vol voor toffe cover – en andere bands, straattheater ‘zomer op straat’ en de jaarlijkse stratenloop. En enkele grote en kleine PPW-ers bewezen hun sportiviteit door flink mee te lopen!
Ook in de dorpelingenkoers was onze club present: kookies Marijn en Oleg zijn immers vaste waarden in het Duvelteam, dat ook dit jaar voor heel wat animo zorgde tijdens de koers. Marijn en Oleg verschenen zelfs ettelijke keren aan kop van het peloton tijdens de doortocht aan de kerk, onder luid gejoel van de leidingsploeg. Jammer genoeg zagen we dit jaar geen ‘duvels’ op het podium, maar we zijn er zeker van dat onze kookies volgend jaar weer zullen schitteren.

Wie erbij was (of wie stiekem de lege biervaten die zondag op het kerkplein achterbleven, kwam tellen…), kan zeker getuigen dat het ook dit jaar een prachtige dag werd, en dat we terecht fier mogen zijn op ons dorp en zijn geëngageerde verenigingen! En de PPW-ers, die zijn trots dat ze hun steentje konden bijdragen aan al het feestgeweld.

Bedankt aan alle leiding en sympathisanten die in naam van de PPW de handen uit de mouwen staken!
Foto’s kan je bekijken via www.wijgmaal.be!