Laatste keer optreden

Ons laatste optreden op donderdag was in een andere Arena, dus ‘s morgens daar toch maar even gaan trainen. Mét sokjes aan, want de vloer was door de zon superheet. Daarna zijn we gaan afkoelen aan “ons” stuk strand, waar we voor een uurtje twee pedalo’s met glijbaan hadden gehuurd.

In de namiddag een heel uitgebreide siësta voor de nog-niet-zo-grote meisjes en jongen, de rest was gaan winkelen in Riccione (spijtig genoeg was de H&M Beach nog dicht…) of al eerder vertrokken naar het strand.

En eindelijk: als avondeten de langverwachte pizza!! En een grote fruittaart als dessert, we worden hier verwend. Als traktatie voor de hotelploeg hebben we op straat een paar delen gedemonstreerd. En ook onze chauffeurs Jos en Didier (of is het nu Xavier en Dimitri?) genoten mee.

En dan ons laatste optreden, in de Arena Nord. Vochtige vloer, schuiverige handen en billen, maar vooral: volop genieten. Veel publiek, stralende gezichten, mooi en ontroerend om te zien!

En dan beach party voor iedereen. De foto’s spreken voor zich…

Ondanks het hele late uur wachtten Paul, Farid en Hayat – die met de kleinsten waren meegegaan – de rest toch op met prosecco con chips. Bello!

/ap