Kleuterkamp Wezemaal – donderdag 24 augustus 2023

Hoera het kampje is goed gestart! Na een regenachtige aankomst leerden de kleuters de superhelden kennen die al hun krachten kwijtraakten. Doorheen het kamp zullen de kleuters ingeschakeld worden om de krachten terug te veroveren.

De eerste turnles ging door het miezerige weer binnen in de zaal door, gelukkig begon het op te klaren toen de tweede turnles begon. Het thema van de les was mega Mindy en mega Toby, wie ze al hadden leren kennen tijdens het eerste deel van het kampthema. Als helden moesten ze de boeven vangen en nadien hun krachten tonen in een echte estafette. De andere groep hield zich bezig met tekenen en buiten spelen. Edward heeft iedereen verbaasd met zijn tekentalent, straf hoe mooi hij kleuren kan gebruiken!

Deze eerste avond stond naar goede traditie spaghetti op het menu. Jerome en Iza waren zichtbaar aan het genieten van de grote porties. Sid begon er letterlijk zijn handen en vingers van af te likken. Puik werk kookies! Als dessertje nog een koekje en iedereen was klaar om nog een uurtje te ravotten in het zonnetje. Er werd veel in de modder gewroet, Cleo en Marta maakten een heksenbrei en Marie B. en Liv zorgden voor een maïssoepje. Hmm lekker!

De kinderen werden moeilijk overtuigd om te gaan slapen. Met de zekerheid dat er morgen nog een dagje was, deden ze uiteindelijk hun oogjes en snaveltjes toe. Wij zijn alvast benieuwd hoe vroeg ze ons morgen gaan wakker kraaien.

Hieronder de link voor de foto’s van de eerste dag.

Foto’s van deze dag vind je via deze link.