Kleuterkamp 2013: VOLZET

De inschrijflijst voor het kleuterkamp was binnen enkele uren vol. Wil je alsnog een plaatsje op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar charlottebelien at hotmail dot com (mailadres zelf samenstellen aub) en dan hoor je zo snel mogelijk of je kleuter nog mee kan.

Kleuterkamp 2013
Ook dit jaar trekken we met z’n allen op kamp naar de Wezemaalse chirolokalen, waar we vier dagen lang zullen turnen, spelen en ons rot amuseren! We vertrekken op zondag 25 augustus en gaan moe maar voldaan terug naar huis op woensdag 28 augustus. Elke voormiddag turnen we in de plaatselijke basisschool en in de namiddag worden jullie verwend met dolle spel – en knutselpret.
Deelnemers moeten minimum 4 jaar zijn (bij aanvang van het kamp) en lid zijn van de PPW. Om alle kleuters een optimale begeleiding te garanderen beperken we de deelnemerslijst tot 32 kinderen.
Tijdens het kampje kan je ons volgen via de website. We doen ons best om elke avond een verslagje te schrijven en enkele foto’s te posten. Neem dus zeker eens een kijkje.