Kinderfuif!

Op zaterdag 5 maart 2016 toverden we onze turnzaal om tot een heuse discotheek. Alle turntoestellen verdwenen, van enkele valmatten bouwden we een podium voor het DJ-duo Lotte & Tiana, er werd een schminkstand geïnstalleerd en in een hoekje werd een fotostand gemaakt. Om 17u gingen onze deuren open en al snel kwamen de eerste kindjes aan. In pyjama uiteraard! Alle vrolijke gezichtjes werden prachtig geschminkt in prinsessen, Spidermans, Mega-Mindy’s, vlinders, tijgers en zelfs een M&M-trio. Er was zelfs een groot scherm waarop videoclips werden afgespeeld, dus iedereen danste tot hij erbij neer viel!

Niet alleen kinderen konden zich komen uitleven op onze pyjamafuif, ook alle ouders waren welkom in ons oudercafé in de bar. Ook daar was het een gezellige boel! Daarnaast waren er ook lekkere hotdogs, croque monsieurs en tomatensoep met balletjes te verkrijgen, voor wie van al dat dansen en spelen honger kreeg.

Wij vonden het alvast een geweldige fuif, in het totaal zijn er 150 kinderen mee komen vieren. En de leiding bouwde uiteraard nog een geweldige afterparty ;-).

Hopelijk vonden jullie het net zo leuk en komen jullie volgend jaar allemaal terug!

We willen jullie allemaal enorm hard bedanken voor jullie massale opkomst! Alle foto’s komen zo snel mogelijk op onze website.

De PPW-leiding

DSC04864