Het nieuwe sportjaar!

1 september, weer een nieuwe start van ons sportjaar. Wij kijken er alvast heel erg naar uit: jullie hopelijk ook! Hieronder kan je wat extra info vinden rond de invulling van ons sportjaar, en de inschrijvingen!
Het sportjaar ziet er dit jaar namelijk een tikkeltje anders uit: na enkele heerlijke jaren herfst-bbq’en in de twijg, schrappen we de resto namelijk een jaartje uit ons programma. De resto stond jarenlang garant voor een leuke sfeer en heel veel likkebaardende gezichten, maar binnen de club werd het stilaan duidelijk dat het sportjaar iets te zwaar woog op alle medewerkers. Om iedereen wat meer ademruimte te geven, besloten we dus om dit jaar een van onze piekmomenten te schrappen. Podiumbeesten en kampgangers kunnen wel op beide oren slapen: aan de turnshow en het sport- en kleuterkamp wordt zeker niet geraakt!
Je ziet de leidingsploeg dus zeker massaal paraat staan in de krokusvakantie voor onze turnshow, en tijdens de zomervakantie voor onze kampavonturen! Maar niet alleen dan zetten zij hun beste beentje voor: ook tijdens papierslagen (elke 2e zaterdag van de maand achter onze turnzaal) en tijdens de sportweken van Stad Leuven staat de ppw-leiding op post. En last, but not least: elke week kan je je favoriete leidingsploeg in de zaal zien staan, tijdens je wekelijkse turnafspraak!
Toch nog een druk programma voor alle ppw-ers dus. En maar goed ook, want na 2 maanden vakantie begint het al te kriebelen om terug op de balk of de brug te kruipen…

Inschrijvingen

Naar goede gewoonte worden bijna alle leden van het voorbije sportjaar automatisch ingeschreven voor de lessen van het nieuwe sportjaar. Leden die automatisch ingeschreven zijn, en nieuwe leden die zich intussen via de website inschreven voor het nieuwe jaar, krijgen in de loop van september een lidgeldbrief in de bus als inschrijvingsbevestiging.
Let wel: wie geen lidgeldbrief in de bus krijgt, is niet ingeschreven voor de turnlessen en moet zich bijgevolg nog inschrijven. Dat kan bij voorkeur via deze site, of via de papieren in de zaal.
De eerste twee weken van september kan je genieten van proeflessen. Je kan dus komen meedoen in de zaal, kijken of de les je bevalt en nadien al dan niet overgaan tot inschrijving.
We wensen jullie alvast een geweldig sportjaar toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.