Groot nieuws!

Ontdek in dit bericht wat de bestemming en data is van het turnkamp 2018, wanneer je moet supporteren op onze clubwedstrijd en wat onze acro-ploeg van plan is in Riccione (Italië)! PS: De kinderfuif is vervroegd  van 24 maart 2018 naar 10 maart 2018 vanaf 16u.

Turnkamp 2018 gaat naar…

                                 Groepsfoto Turnkamp PPW 2017 – Staden

… Olne! – In juli slaan we traditiegetrouw de tenten weer op voor een schitterende editie van het turnkamp. Dit sportjaar heet Olne, een klein dorpje in de buurt van Chaudfontaine (provincie Luik), ons welkom van 16 tot en met 25 juli. De online-inschrijvingen openen op 1 maart. Met vragen kan je altijd terecht bij de kampleiding via sportkamp[at]turnkring-ppw[dot]be. 

Kampleiding van dienst: Brecht Delauré, Lotte Daems en Loes Philippe

Clubwedstrijd

Eerste wedstijd seizoen 2017

Op zat. 23 december organiseert PPW een interne clubwedstrijd. Deze wedstrijd is een oefenwedstrijd voor de jongste acro-gymnasten om zich voor te bereiden op de eerste echte wedstrijden die later op het jaar plaatsvinden. Iedereen is welkom om gedurende een uurtje te supporteren vanaf 14u30. De turnles van meisjes 2 zal niet doorgaan

Deelname acro-ploeg aan Festival Del Sole

Deelname Festival Del Sole 2014

 

Wie afgelopen weken regelmatig langskwam bij PPW heeft er alvast niet naastgekeken: zaterdag 18 november vond een soepverkoop plaats voor de financiering van de deelname van de acro-ploeg aan Festival Del Sole. Maar wat is dat festival nu eigenlijk?

 

1 Juli gaat in het Italiaanse vakantieoord Riccione de 14de editie van het internationale gymnastiek festival ‘Festival Del Sole’ van start. Een week lang verzamelen meer dan 5000 gymnasten zich om het beste van zichzelf te geven waardoor het festival het grootste van zijn soort is in het Middellands Zeegebied. Op dit festival is er geen strenge jury aanwezig, maar staat plezier in gymnastiek en samenzijn centraal. 

Om de deelname aan dit festival te financieren, zal de acro doorheen het jaar verschillende geld-inzamelacties ondernemen. De acro-ploeg van PPW nam ook al deel aan de edities van 2012 en 2014.

Kinderfuif

De kinderfuif is vervroegd van 24 maart 2018 naar 10 maart 2018. Iedereen is welkom voor een spetterend feestje vanaf 16u.