Een geslaagd leidingsweekend!

Eindelijk was het zo ver, vrijdagavond vertrokken we met 24 man met de fiets naar de scoutslokalen van Linden. Nadat alle buikjes vol frietjes zaten, trokken we naar Leuven voor een groot stadsspel: extreme gymnastics jaren ’90! De opdracht leek simpel, het organisatieteam – Amelie, Ine, Joke en Katleen – verstopten zich op een geheime locatie. De andere teams moesten hen dan, met behulp van tips via sms, zo snel mogelijk proberen te vinden. Dat bleek toch wel erg moeilijk te zijn! Deel 2 bestond uit enkele opdrachten, zoals: dans op de toog van een café, maak een cocktail, bouw een piramide (we zijn nu eenmaal een turnclub he!).

Groepsfoto:

Organisatieteam:

Het was duidelijk een toffe eerste avond, want zaterdag werden we allemaal pas tegen de middag wakker op de slaapzolder. Zalig weertje was het, ideaal voor een brunch op het terras.

Daarna speelden we onze eigen versie van Peking expres, namelijk: ‘Diest Expres’. In groepjes van 2 moest de leiding om het snelst liften naar een bepaalde locatie in de buurt, het werd een spannende race met de grote markt van Diest als eindpunt, waar we welverdiend een terrasje in het zonnetje deden.

‘s Avonds volgde er nog een ‘spaghettifestijn’ en leuke quiz. Zondag fietsten we met de hele bende weer naar Wijgmaal, moe maar héél tevreden. Vanaf nu tellen we af naar het kamp!