Danny is terecht!

Het doek is gevallen over het turnfeest 2012. Na een intensieve zoektocht is Danny dan toch gevonden geraakt. Een heel weekend lang werd er stevig gezocht en geturnd, om zondag allemaal moe en voldaan huiswaarts te keren.
We kregen heel wat lovende reacties op ons turnfeest. Waarvoor dank. Maar het is lof dat we graag met velen willen delen, want er was dit weekend (en in de voorbereiding) heel wat volk in de weer voor de PPW.
Foto Acrogym Waar is Danny? Turnshow 2012 Turnkring Pro Patria Wijgmaal


Bedankt aan:

  • alle turners en -sters, die weken op voorhand hard gerepeteerd hebben, met de grote piek in de krokusvakantie. Jullie bleven de stress weer schitterend de baas!
  • de hele leidingsploeg, die alle nummertjes in mekaar bokste, ze uren geduldig aanleerde aan hun leden en bergen werk verzette in de vakantie en het voorbije weekend. En dat weeral vlak na een examenperiode. Merci!
  • alle leden van het organiserend, grafisch, technisch en decoratief team, die maanden op voorhand ideeën uitwerkten, naar verbetering zochten, licht en klank installeerden, affiche en programma ontwierpen, allerlei vissen vorm gaven, ballonnen de lucht in stuurden en maandag nog hun handen vol hadden met de laatste opruimwerken;
  • de grimeploeg, die vele gezichtjes tot echte juweeltjes wist om te toveren;
  • de vele helpende handen om de kassa, bar, kafeeke,… te bemannen.

En natuurlijk het enthousiaste publiek! Tot volgend jaar allemaal!
Foto tumbling en decor - Waar is Danny? Turnshow 2012 Turnkring Pro Patria Wijgmaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.