Beleef eens een Recreatoernooi Acro!

Speciaal voor de 100ste verjaardag van Turnkring Pro Patria Wijgmaal in 2019, gaat de club de uitdaging aan om zelf een wedstrijd te organiseren voor Vlaamse recrea-acro gymnasten. Dit vindt plaats op 16 en 17 februari 2019 in de sporthal van hogeschool UCLL te Heverlee. Supporter jij mee voor de meer dan 560 ingeschreven gymnasten?

Blijf op de hoogte via het Facebook-evenement!

Wat is een Recreatoernooi Acro?

Gymnasten die op recreaniveau aan wedstrijden deelnemen, doorlopen geen provinciale voorrondes of kampioenschappen. Voor hen vinden er enkele toernooien plaats. Op deze toernooien turnen de gymnasten een oefening met opgelegde delen in een choreografie van 2 minuten! Naargelang hun behaalde score krijgen ze een welverdiende bronzen, zilveren of gouden medaille.

Terwijl de gymnasten turnen, mag iedereen die wil komen supporteren. Zowel voor gymnasten als toeschouwers zijn er drank en hapjes aanwezig tegen schappelijke prijzen.

Praktische informatie

  • Wanneer? 16 en 17 februari 2019. De dagindeling wordt later bekend gemaakt. Iedereen kan toekomen en vertrekken wanneer hij/zij wil. Lessen in onze eigen zaal in Wijgmaal gaan dat weekend niet door.
  • Waar? Sporthal UCLL, Hertogstraat 178, 3001 Heverlee. Plan uw route via Google Maps.
  • Inkom? Inkom voor kinderen t.e.m. 6 jaar is gratis en Gymfed-leden betalen € 3 op vertoon van een geldige lidkaart. Niet-leden betalen € 5.